Sexy krivky vystavuje na sieti! A v realite, bikiny a bujné prsia tiež

Byť dnes slávny len vďaka tomu, že na Instagram či Facebook pridáte nejakú šteklivú fotografiu, nie je až také komplikované. Dokonca to k vám priláka aj paparazzov.

05.02.2018 00:00
debata (1)
Modelka a reality hviezdička Danielle Sellers... Foto: Profimedia
Modelka Danielle Sellers počas dovolenky v Španielsku. Modelka a reality hviezdička Danielle Sellers počas dovolenky v Španielsku.

To je aj prípad mladej britskej hviezdičky Danielle Sellersovej, ktorá sa objavila pred pár dňami na dovolenke v Španielsku. Pre britský bulvár príťažlivá blondínka sa razom stala centrom pozornosti.

Sellers sa preslávila účinkovaním v reality-šou Love Island a odvtedy sa príležitostne objaví aj na televíznych obrazovkách. Zdrojom jej popularity je však momentálne najviac práve internet a sociálne siete, kde hrdo predvádza svoje sexy krivky.

Inak to nebolo ani v spomenutom Španielsku, kde sa blondínka stretla s ďalšími ex-kolegami zo spomenutej reality-šou. Jedno sa však rozhodne nedá prehliadnuť – ak si porovnáte jej zábery na sieti a tie od reportérov, pár rozdielov nájdete. A hádajte, na ktorých vyzerá lepšie?

Brb London

Príspevok, ktorý zdieľa DANIELLE SELLERS (@daniellejsellers),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #Instagram #paparazzi #modelka #Danielle Sellers

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...