Telo stále na jednotku, v občianskom už 45 rokov! Ktože je táto dáma?

Plastiky možno nezaprie, ale vo veku 45 rokov patrí bývalá modelka Susan Holmes stále medzi príťažlivé dámy. Krivky, ktoré odhalila na dovolenke, zaujali aj paparazzov.

06.02.2018 00:00
debata (2)
Bývalá modelka Susan Holmes na pláži v Mexiku. Foto: Profimedia
Bývalá modelka Susan Holmes na pláži v Mexiku. Bývalá modelka Susan Holmes na pláži v Mexiku.

Bývalá hviezda titulných strán magazínov Elle, Vogue, ale aj Playboy sa vydala už v roku 1999 za basgitaristu Duffa McKagana z formácie Guns'n Roses. A hoci manželstve v hudobnej brandži nemávajú dlhé trvanie, táto dvojica je stále spolu.

Paparazzovia manželov zachytili aj počas nedávnej dovolenky v Mexiku, kam McKagan vyrazil so sexi polovičkou za slnkom a oddychom. Niekdajšia topmodelka v dvojdielnych žltých bikinách predviedla krivky, ktoré by jej mohla závidieť aj nejedna mladšia dáma.

Hoci svet zväčša s prezývkou Telo spája inú slávnu modelku – austrálsku rodáčku Elle MacPhersonovú. V minulosti identickú prezývku dal Holmesovej jeden zo slávnych fotografov Steven Meisel. Niet však divu, v najplodnejšom období kariéry táto rodáčka z Ohia vyzerala naozaj dokonalo a mohla sa pýšiť ukážkovými proporciami.

Hudobník Duff Mckagan a jeho manželka Susan... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Hudobník Duff Mckagan a jeho manželka Susan Holmes Hudobník Duff Mckagan a jeho manželka Susan Holmes na archívnom zábere z roku 2012.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pláž #bikiny #Telo #plavky #Susan Holmes

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...