Toto telo skrýva pod šatami?! Kto by to do hviezdy Twilightu povedal

Bledý, takmer neduživý, elegán v úzkych oblekoch - presne tak doposiaľ vždy pôsobil herec Robert Pattinson, slávny filmový upír zo ságy Twilight. Ale pred pár dňami poriadne prekvapil.

07.02.2018 00:00
debata (1)
Herec Robert Pattinson počas výletu na ostrov... Foto: Profimedia
Robert Pattinson Herec Robert Pattinson počas výletu na ostrov Antigua venoval dosť času tvrdému tréningu.

Bledý, takmer neduživý, elegán v úzkych oblekoch – presne tak doposiaľ vždy pôsobil herec Robert Pattinson, slávny filmový upír zo ságy Twilight. Ale pred pár dňami poriadne prekvapil.

Tridsaťjedenročný herec zaletel na ostrov Antigua, aby si tam oddýchol spoločne s priateľmi. No nielen oddýchol. Súčasťou jeho každodennej rutiny sa stalo aj cvičenie a Pattinson si zjavne tréningové aktivity obľúbil.

Na pláži ho zachytili objektívy paparazzov len v šortkách a herec predvádzal priam prekvapivo vyrysované a svalnaté telo. O pár minút neskôr bolo jasné, z čoho pochádza. Po pláži sa totiž začal preháňať s ťažkým pieskovým vreckom preveseným cez plecia či činkami. Potom nasledovala aj kardio časť s behom po piesočnatom povrchu. To všetko pod dozorom školenej trénerky.

Pred pár týždňami Pattinson predstavil na filmovom festivale Sundance novinku pod názvom Damsel. Predpokladá sa, že jeho fyzická príprava je zároveň aj prípravou na niektorý z ďalších filmových projektov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #Telo #tréning #šport #svaly

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...