Ťažkotonážna sexbomba v akcii! Takto zatienila krásky z plážového magazínu

Časy, keď sa ženy s nadváhou hanblivo zahaľovali a predstava, že by pózovali v plavkách sa probližovala k sci-fi, sú dávno preč. Aj v magazíne Sports Illustrated dostala priestor ďalšia modelka XXL.

15.02.2018 14:09
debata (1)
Modelka Tabria Majors pózuje na večierku Sports... Foto: Profimedia
Tabria Majors Modelka Tabria Majors pózuje na večierku Sports Illustrated Swimsuit Issue Launch Celebration v New Yorku.

Pri porovnaní s Ashley Grahamovou, ktorú pózovanie na titulnej strane Sports Illustrated vystrelilo k hviezdnej kariére, sa Tabria Majors môže pýšiť ešte viac kilami a kyprejšími tvarmi. Rozhodne však aj podobným sebavedomím, s ktorým vyrazila v stredu večer na newyorskú párty k uvedeniu nového vydania časopisu.

Tyra Banks na párty magazínu Sports Illustrated...
Danielle Herrington  na párty magazínu Sports...
+12Hunter McGrady na párty magazínu Sports...

Majors si na seba vzala len červené elastické body s poriadne hlbokým výstrihom a doplnila ho sukňou z priehľadnej červenej čipky. Pred vstupom do podniku, kde sa akcia konala, nemala problém pózovať vo februárovom chlade niekoľko minút polonahá.

Pohľad na jej pozadie (ale aj krivky vo všeobecnosti) musel upútať nejedného okoloidúceho. Majors si uchmatla dostatok pozornosti aj priamo na mieste. Tam sa však už po jej boku predstavili aj ďalšie krásky zo stránok plavkového špeciálu.

Modelka Danielle Herrington (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Danielle Herrington (vľavo) a jej predchodkyňa Tyra Banks Modelka Danielle Herrington (vľavo) a jej predchodkyňa Tyra Banks pózovali fotografom spoločne.

Na titulnej strane Sports Illustrated 2018 sa ocitla afroamerická modelka Danielle Herrington. Ide iba o tretiu černošku na titulke tohto špeciálu za vyše 50 rokov jej existencie. Ako prvej sa to podarilo Tyre Banksovej, ktorá prišla Herringtonovú podporiť osobne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krivky #večierok #Sports Illustrated Swimsuit Issue #XXL modelka #Tabria Majors

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...