Ilúzia, z ktorej zneistie nejeden muž: Sexy hviezdička na pláži dole bez?

Príťažlivý výzor súčasných celebrít je jednou z hlavných podmienok ich úspechu na sociálnych sieťach či v projektoch, ktorými sa prezentujú. Platí to aj pre Abi Clarke.

16.02.2018 00:00
debata (7)
zväčšiť Hviezdička z televízneho reality seriálu TOWIE... Foto: Profimedia
Hviezdička z televízneho reality seriálu TOWIE Abi Clarke na pláži na Tenerife. Hviezdička z televízneho reality seriálu TOWIE Abi Clarke na pláži na Tenerife.

Hviezdička reality-šou TOWIE sa objavila v týchto dňoch na pláži ostrova Tenerife a musela zamotať hlavu nejednému z dovolenkárov na pobreží. Stačilo pritom celkom málo. Clarke si totiž na seba vzala netradičné plavky v dvojfarebnej verzii.

Kým od pása nahor bolo všetko tak, ako má byť – opačným smerom sa zahaľovala obdarená modelka do bikinových nohavičiek telovej farby. Tie spôsobili, že to prvý pohľad vyzeralo akoby bola dole bez.

Nepochybne by niečo podobné uvítali mnohí jej fanúšikovia či ostrovní turisti, ale Clarke vie, čo sa na dámu patrí. Teda, aspoň sa tak snaží v šou TOWIE pôsobiť. Ale pravdou je, že koncept reality-šou, ktorá sa odvíja od myšlienky kedysi populárneho programu MTV The Hills, tiež môže naznačovať aj čosi iné.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #dole bez #ilúzia #Abi Clarke

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...