Ja s odhaleným rozkrokom? Bulvár ma vie stále prekvapiť, tvrdí Halsey

Už je to pár dní, čo sa speváčka Halsey objavila v New Yorku na benefičnej akcii amfAR. Nedalo jej to však a musela sa vrátiť k bulvárnym správam, ktoré súviseli s jej garderóbou.

20.02.2018 00:00
debata (11)
Speváčka Halsey sa predviedla v šatách s... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Halsey sa predviedla v šatách s odvážnym rozparkom. Speváčka Halsey sa predviedla v šatách s odvážnym rozparkom.

Mladá hviezdička sa na akcii objavila v čiernych šatách s takým vysokým rozparkom, že odhaľoval celú nohu až ku bedrám. Na niektorých momentkách je zachytená speváčkina štylistka, ktorá jej upravuje šaty a pridŕža ich pred oblasťou rozkroku. Niet teda asi divu, že niektoré médiá sa dohodovali, či na podujatie neprišla naostro.

zväčšiť Štylistka speváčky Halsey chráni jej odvážne... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Štylistka speváčky Halsey chráni jej odvážne šaty pred "odhalením". Štylistka speváčky Halsey chráni jej odvážne šaty pred "odhalením".

Halsey má však na to jasnú odpoveď. „Mala som na sebe jeden celý kus čiernych vysoko vykrojených nohavičiek,“ napísala na Twitteri. „Nemôžete prekryť môj rozkrok čiernym štvorcom na cenzurovanie a prinútiť všetkých, aby si mysleli, že mám vonku moju vagínu,“ doplnila ešte Halsey, ktorá tiež napísala, že bulvárne médiá ju stále dokážu prekvapiť.

Halsey pred prehliadkou dizajnéra Toma Forda. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Halsey pred prehliadkou dizajnéra Toma Forda. Halsey pred prehliadkou dizajnéra Toma Forda.

Jedno je však v jej prípade isté – Halsey skrátka má rada veľmi provokatívne módne kreácie. Iba pár dní pred spomenutou akciou sa objavila na prehliadke Toma Forda a jej telové body s vysokým vykrojením pôsobilo ako veľmi odhaľujúci a provokatívny kus odevu.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Twitter #kritika #nohavičky #bulvár #Halsey

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...