To je nádhera! Pláž ovládli božské krivky krások z Victoria's Secret

Tak tomu sa hovorí plážový ošiaľ. Na miamskom piesku sa objavila dvojica topmodeliek značky Victoria's Secret. Pohľadom okolia neušli, skôr nimi boli priklincované!

21.02.2018 15:29
debata
Topmodelka Lais Ribeiro vychádza z vody na... Foto: Profimedia
Topmodelka Lais Ribeiro sa predvádzala na pláži Miami Beach. Vyzerala božsky. Topmodelka Lais Ribeiro vychádza z vody na Miami Beach. Pohľady ju doslova priklincovali.

Reč je o dvojici krások Lais Ribeira a Jasmine Tookesovej, dvojici kolegýň a kamarátok, ktorí si spoločne prišli vychutnať slnečné počasie a príjemný relax pri vode s najbližšími. Obe dámy nemajú problém pripútať pozornosť – paparazzovia sa sústredili však najmä na Ribeirovú, ktorá vzala na pláž aj svojho osemročného syna Alexandra.

Dvadsaťsedemročná topmodelka sa stala mamou ako veľmi mladá, no nikdy to vraj neoľutovala. Syn je jej najväčším šťastím a pokladom, uviedla pred časom. A v rámci profesie, ktorej sa táto dlhonohá krásavica venuje, je nepochybne jej šťastím aj dokonalá postava od prírody a dobré gény.

Topmodelka Jasmine Tookes sa predvádzala na... Foto: Profimedia
Topmodelka Jasmine Tookes sa predvádzala na pláži Miami Beach. Vyzerala božsky. Topmodelka Jasmine Tookes sa predvádzala na pláži Miami Beach. Vyzerala božsky.

V žltých dvojdielnych bikinách sa modelka predviedla vychádzajúc z oceána a vyzerala ako hotová plážová bohyňa. Nejeden muž či žena museli na nej oči nechať.

Stookes zase neušla pozornosti skupiny študentov, ktorí sa okamžite za ňou vybrali a žiadali ju o fotografiu. Kráska neváhala a vyhovela im. Nepochybne to bude pre skupinku dospievajúcich mužov na dlhý čas veľký splnený sen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Miami #Jasmine Tookes #sexy #Lais Ribeiro

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...