Ak niekomu poviete, že tieto stehná majú 48, uverí? Sotva!

V jej prípade je to už obohratá pesnička, ale speváčka a herečka Jennifer Lopez neprestáva šokovať. V Las Vegas vyrazila dych svojimi krivkami.

26.02.2018 00:00
debata (2)
Speváčka Jennifer Lopez počas svojho návratu do... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez počas svojho návratu do Las Vegas, prvého koncertu po dlhšej pauze, ktorý jej prináša nemalé zisky.

Matka dvoch detí, ktorá oslávila už 48. narodeniny, sa predviedla v rámci svojho rezidenčného koncertného turné v Las Vegas pred pár dňami a jej zábery zaplavili internet. Niet však divu. Lopez, odetá len do mimoriadne sporých a odhaľujúcich kostýmov, totiž predviedla ukážkovú figúru.

Jej pozadie kedysi patrilo medzi najpozitívnejšie hodnotené celebritné krivky a úspešná Američanka s latino krvou dokazuje, že by sa v konkurencii omnoho mladších kolegýň nestratila ani teraz. Lopezovej stehná a zadoček len v sieťovaných pančuchách a vysoko vykrojených body skrátka vyzerajú „TOP“!

A byť sexy hviezdou pred 50-kou sa tejto dive zjavne vypláca aj finančne. Ako píše denník The Sun, hudobná hviezda si za jedno vystúpenie zinkasuje honorár 250-tisíc dolárov. Vzhľadom na dĺžku turné a počet koncertov je odhadovaný zárobok hviezdy 35 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Telo #forma #krivky #stehná

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...