Ukážková postavička na pláži! Kelly Rowland má veru čo ukázať

Najväčšiu popularitu zažívala v časoch existencie formácie Destiny's Child, ale aj po rozpade tejto ženskej skupiny si Kelly Rowland vedela vyšľapať cestičku k fanúšikom.

05.03.2018 00:00
debata
Speváčka a porotkyňa televíznej šou Kelly... Foto: Profimedia
Kelly Rowland Speváčka a porotkyňa televíznej šou Kelly Rowland na pláži Bondi v Austrálii.

Nahrala niekoľko sólových albumov, účinkovala ako porotkyňa v speváckych talentových šou a popri tom stihla priviesť na svet aj jedno dieťa. Hoci v týchto dňoch veľa noviniek nemá, jednou predsa len potešila svojich fanúšikov – vlastnou prítomnosťou na pláži v Austrálii.

Práve tam načapali paparazzovia 37-ročnú umelkyňu lapajúc bronz a tiež predvádzajúc ukážkovú figúru. Rowland v bikinách s prúžkovaným vzorom a džínsových šortkách ukázala na pláži príťažlivé a udržiavané telo.

S Austráliou speváčku spája účinkovanie v hudobnej šou Voice Australia, v ktorej podobne ako umelci po celom svete pomáhala s hľadaním speváckeho talentu. Hoci to oficiálne nie je potvrdené, zdá sa, že Rowland by mala nakrúcať aj nové epizódy a na austrálske obrazovky sa vrátiť znovu. Podľa záberov z pláže je isté jedno – bude v špičkovej fyzickej forme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Rowland #bikiny #Telo #Austrália #forma #sexy

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....