Telo z ringu?! Táto drsná kráska vystavila na Havaji ukážkové krivky

V ringu už porazila nejednu kolegyňu a drsnú bojovníčku. Keď sa však zjaví na pláži, mení sa Arianny Celeste na dokonalú krásku.

17.03.2018 00:00
debata
Zápasníčka a modelka Arianny Celeste na... Foto: Profimedia
Zápasníčka a modelka Arianny Celeste na havajskom ostrove Maui. Zápasníčka a modelka Arianny Celeste na havajskom ostrove Maui.

Tridsaťdvaročná modelka a zápasníčka, ktorá je v USA pomerne vyhľadávanou celebritou, sa objavila v týchto dňoch na plážach ostrova Maui. Aj tam ju však vypátrali paparazzovia, ktorí sa naháňajú za exkluzívnymi zábermi celebrít. Dôvodom nepochybne bolo, že sexi hnedovláska odletela na dovolenku s neznámym urasteným mužom. Jeho totožnosť síce médiá nezistili, ale Celeste v jeho spoločnosti vyzerala spokojne a zamilovane.

Ešte krajší bol pohľad na ňu, keď sa predvádzala na pláži a vystavila na obdiv svoje sexy telo v dvojdielnych žltých bikinách so vzorom. V minulosti si Arianny síce vypomohla plastickou chirurgiou k tomu, aby jej poprsie vyzeralo plnšie a krajšie. To je však v zápasníckej brandži celkom bežná vec v prípade nežného pohlavia.

Vďaka týmto pôvabom sa Arianny objavila aj na stránkach viacerých pánskych magazínov. Pózovala napríklad pre FHM, Sports Illustrated, Maxim, ale aj Playboy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Havaj #sexy #Arianny Celeste

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...