Unikli nahé fotky princovej nevesty Meghan! Bude sa pre ne súdiť?

Niežeby išlo o niečo výnimočné vo svete celebrít, ale britská kráľovská rodina sa asi nepoteší. Unikli fotografie s obnaženou Meghan Markleovou.

21.03.2018 13:56
debata (14)
Meghan Markle sa usmieva počas návštevy... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Britain Meghan Markle Meghan Markle sa usmieva počas návštevy rádiostanice Reprezent FM.

Americko-kanadská herečka a nastávajúca manželka princa Harryho sa fotografovala na dovolenke hore bez a tieto zábery musela poslať pár ľuďom. Hoci sa tak udialo pred rokmi, teraz sa zábery objavili na svetle sveta opäť.

Portál The Blast zverejnil sériu záberov Markleovej hore bez, pričom tvrdí, že ide len o úvodnú sériu fotografií. Ďalšie majú údajne v zálohe.

Zástupcovia Kensingtonského paláca, ktorý komunikuje za princa Harryho, tvrdia, že ide o falošné zábery a montáže. Očakáva sa však, že právnici podajú žalobu za narušenie súkromia, prípadne poškodenie dobrého mena, ak by sa potvrdilo, že naozaj nejde o originálne fotografie.

Markleovej odhalenie na internete však nie je prvé v kráľovskej rodine. Podobnému škandálu čelila aj vojvodkyňa Catherine z Cambridge, manželka princa Williama. V roku 2012 magazín Closer zverejnil jej zábery hore bez, keď dovolenkovala v súkromnom zámku synovca kráľovnej Alžbety II. Viscounta Linleyho na juhu Francúzska.

Vojvodkyňa a princ William napokon od magazínu vysúdili odškodné 100-tisíc eur a šiestich ľudí z redakcie, ktorých uznal vinnými, pokutoval sumami vo výške od 40-tisíc do 50-tisíc eur.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nahá #hore bez #škandál #Meghan Markle

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...