Beckerova polovička šla do bikín! Bruško môže zlepšiť, ale zvyšok... super

Nemá síce postavu topmodelky, ale pri pohľade na Lilly Beckerovú v bikinách aj tak zaplesá nejeden muž. Manželka slávneho tenistu Borisa Beckera si udržiava formu.

28.03.2018 00:00
debata (2)
Bývalá modelka Lilly Becker si užívala slnečné... Foto: Profimedia
Bývalá modelka Lilly Becker si užívala slnečné počasie na pláži v Miami. Bývalá modelka Lilly Becker si užívala slnečné počasie na pláži v Miami.

Potvrdila to aj na pláži v Miami, kde sa objavila v spoločnosti syna Amadea. Holandská rodáčka si obliekla dvojdielne čierne bikiny – spodný diel vysoko vykrojený odhaľoval jej bezchybné stehná a podprsenkový top zase ledva zvládol jej bujné poprsie.

Niekdajšia modelka, ktorú kedysi svet poznal pod jej pôvodným menom Sharlely Kerssenberg, sa už roky sústreďuje viac na rolu matky a manželky. S partnerom Borisom Beckerom sa z času na čas objavia na spoločenských akciách, inak je však Lilly Becker najmä starostlivou mamou.

Ako už dávnejšie uviedla pre médiá, s príchodom syna Amadea sa jej priority celkom zmenili. Do rodiny Beckerovcov sa už dávnejšie však vkradli aj problémy – konkrétne finančné ťažkosti niekdajšieho slávneho šampióna. Ešte v roku 2017 informoval britský bulvár, že Becker dlhuje na daniach vysokú sumu a zároveň ja zadĺžený aj medzi svojimi bohatými priateľmi, ktorí mu požičiavali peniaze na jeho projekty, ale aj nákladný a extravagantný ži­vot.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Miami #Lilly Becker #sexy

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...