Toto mal byť pôvodne Christian Grey! V plavkách má veru čo ukázať

Nielen ženské herecké hviezdy sú lákadlom pohľadov na pláži. Fešák Charlie Hunnam, ktorý sa momentálne nachádza na Havaji, bol neprehliadnuteľný.

29.03.2018 00:00
debata (1)
Herec Charlie Hunnam počas krátkej dovolenky na... Foto: Profimedia
Herec Charlie Hunnam počas krátkej dovolenky na Havaji. Herec Charlie Hunnam počas krátkej dovolenky na Havaji.

Urastený 37-ročný herec odcestoval na Honolulu so skupinou svojich dobrých priateľov, ale aj napriek tomu, že sa snažil uchovať celý výlet v súkromnej atmosfére, paparazzovia ho vypátrali. Hunnama zvečnili na pláži aj počas momentov, ako si nanáša na svetlú pokožku opaľovacie mlieko.

Plavovlasý rodák v tmavomodrých plavkových šortkách predvádzal na pláži dokonalé vyšportované telo. Pri pohľade naň sa núka porovnanie s hercom Jamiem Dornanom – írskym modelom a hviezdou ságy Päťdesiat odtieňov. Ak sa pýtate, prečo, odpoveď je nasledovná.

Bol to práve Hunnam, kto mal pôvodne stvárniť záhadného milionára Christiana Greya v adaptácii slávnej knihy a predstaviť sa tak po boku Dakoty Johnsonovej. Po prvotnom potvrdení však napokon Hunnam z projektu vycúval. Oficiálne zdôvodnenie bolo prekrývanie viacerých pracovných aktivít, pričom údajne inému projektu sa herec zaviazal skôr.

zväčšiť Herec Jamie Dornan ako Christian Grey v snímke... Foto: Cinemart
Jamie Dornan ako Christian Grey v snímke Päťdesiat odtieňov slobody. Herec Jamie Dornan ako Christian Grey v snímke Päťdesiat odtieňov slobody.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #Charlie Hunnam #Päťdesiat odtieňov sivej #svaly #fešák

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...