Hore bez je ako doma! DiCapriova ex to má skrátka rada naostro

Žeby sa to už stalo priam tradíciou? Či sú Vianoce alebo Veľká noc, nemecká topmodelka Toni Garrn oslavuje voľno na pláži. A väčšinou hore bez.

03.04.2018 00:00
debata (1)
Nemecká topmodelka Toni Garrn počas chvíľ voľna... Foto: Profimedia
Nemecká topmodelka Toni Garrn počas chvíľ voľna na pláži v Miami. Nemecká topmodelka Toni Garrn počas chvíľ voľna na pláži v Miami.

Rovnako to platilo aj počas veľkonočného víkendu, ktorý známa nemecká kráska strávila na pláži v Miami. Blondínke robila spoločnosť kamarátka Alina Baikova a tiež skupina neznámych mužov a všetci spoločne si užívali príjemné počasie a slnko, ktoré rozdávalo bronz.

Expriateľka hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria sa zjavne nerada opaľuje tak, aby jej na tele zostali biele miesta. A tak opäť odložila vrchný diel svojich bikín. Na výsledok sa už asi pýtať nemusíte. Paparazzovia boli po ruke a okamžite tento moment zvečnili.

Pohľad je to stále príjemný, ale pravdou tiež je, že rozdiel medzi jednotlivými „hore bez momentkami“ sa začína strácať. Garrn bude musieť vymyslieť pre budúcnosť niečo inovatívnejšie.

Nemecká modelka Toni Garrn pózuje na berlínskom... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Nemecká modelka Toni Garrn pózuje na berlínskom filmovom festivale. Nemecká modelka Toni Garrn pózuje na berlínskom filmovom festivale.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Telo #modelka #Miami #Toni Garrn #sexy

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...