Preslávila ju nahota v novinách. V Dubaji vystavila bujné krivky!

Začínala ako dievča z tretej strany. Áno, to sú tie dámy, ktoré väčšinou hore bez pózovali pre známe denníky. Vo Veľkej Británii je to často odrazový mostík ku statusu celebrity.

04.04.2018 00:00
debata
Modelka a bývalá hviezdička reality-šou Chloe... Foto: Profimedia
Chloe Goodman Modelka a bývalá hviezdička reality-šou Chloe Goodman predviedla svoje krivky v slnečnom Dubaji.

Modelke Chloe Goodmanovej sa ho podarilo dosiahnuť a patrí medzi sledované tváre ostrovného šoubiznisu. K jej popularite prispel tiež fakt, že sa objavila neskôr v šou Celebrity Big Brother aj vo viacerých televíznych reláciách.

Naposledy 24-ročnú brunetku s príťažlivými tvarmi zachytili objektívy v Dubaji. Práve tam si Goodman užívala veľkonočné prázdninové obdobie a pútala pozornosť ďalších dovolenkárov sexy telom v dvojdielnych bikinách.

Britská celebritka momentálne pracuje aj pre značku kozmetiky a pravidelne ju propaguje na svojom konte na Instagrame. Tam sa objavilo aj pár momentiek z dubajského výletu. Jedno však treba podotknúť – pri pohľade na zábery z pláže a tie, ktoré vznikli pre sociálnu sieť, vidieť poriadny rozdiel. Hviezdička má zjavne záľubu v retušovaní svojich záberov. My si myslíme, že lepšia je tá reálna podoba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Dubaj #Chloe Goodman #sexy

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...