Dokonalá idylka aj po rokoch! Megan Fox s mužom šli do plaviek na Havaji

Oficiálne sa rozišli, padla dokonca žiadosť o rozvod - krízu v manželstve sa však podarilo zažehnať a pri pohľade na párik Megan Foxovú a Briana Austina Greena budete prekvapení toľkou "láskou v obrazoch".

06.04.2018 00:00
debata
Herecký manželský pár Megan Fox a Brian Austin... Foto: Profimedia
Megan Fox a Brian Austin Green Herecký manželský pár Megan Fox a Brian Austin Green spoločne navštívili ostrov Kailua-Kona, kde si kedysi povedali áno.

Americký herecký pár sa v týchto dňoch objavil na pláži na Havaji a práve tam vznikli aj snímky, na ktorých je celkom jasné, že medzi trojnásobnými rodičmi to stále poriadne iskrí. Tridsaťjedenročná herečka a jej o trinásť rokov starší manžel vyzerali na pláži ako z katalógu. Bola to výslovná partnerská idylka!

A aby toho nebolo málo, láska bola aj dôvodom ich návštevy Havaja, práve tam sa totiž kedysi dvojica vzala len za účasti Greenovho syna Kassiusa z predchádzajúceho zväzku. Odvtedy sa hercom narodili tri deti a užili si okrem krásnych chvíľ aj tie náročnejšie. Zdá sa však, že momentálne je kríza absolútne zažehnaná a obaja si nevedia spoločné chvíle vynachváliť.

Herečka Megan Fox, ktorú najviac preslávilo účinkovanie v akčáku Transformers, sa naposledy blysla vo filmovom spracovaní dobrodružstiev ninja korytnačiek. Momentálne je tiež úspešnou dizajnérkou bielizne, vytvorila kolekciu v spolupráci so značkou Forever 21.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Megan Fox #Havaj #Brian Austin Green #spomienka

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...