Heidi Klum zbláznená do chlapa opäť hore bez! A veruže, má super formu

O ich romániku sa píše už pár týždňov. A teraz niet pochýb! Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum je opäť pobláznená do chlapa. Je to navyše jej krajan!

10.04.2018 00:00
debata
zväčšiť Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum... Foto: Profimedia
Heidi Klum a jej nový priateľ Tom Kaulitz Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej nový priateľ Tom Kaulitz počas dovolenky v Mexiku.

Dvadsaťosemročný rodák z Lipska, ktorý je členom známej formácie Tokio Hotel, sa začal stretávať so slávnou nemeckou modelkou pred pár mesiacmi. Najnovšie zábery z dovolenky potvrdili, že medzi „čerstvými“ milencami to priam iskrí.

Štvornásobná mama, ktorá už má podľa občianskeho 44 rokov, sa nedokázala od svojho nového milenca odtrhnúť. Na záberoch z mexického letoviska ju zachytili objektívy paparazzov bez horného dielu bikín a vystavajúc na obdiv ukážkové poprsie (necenzurovaný záber).

Kaulitz sa neustále s Klumovou objímal a bozkával. Z tváre blondínky, ktorá kedysi pracovala pre značku Victoria's Secret, nemizol úsmev.

Klum má vo svojom životopise celkom slušnú zbierku slávnych partnerov. V minulosti randila napríklad s boháčom Flaviom Briatorem, s ktorým má najstaršiu dcéru. Vydatá bola za speváka Seala, s ktorým má ďalšie tri deti. Istý čas bol jej partnerom bodyguard Martin Kirsten a naposledy tvorila pár s galeristom Vitom Schnabelom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #hore bez #Heidi Klum #sexy #Tom Kaulitz

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....