Kráľovský pár v plavkách a na pláži? Formu majú slušnú, čo poviete?!

Paparazzovské zábery zväčša zachytávajú hviezdy filmového alebo hudobného sveta, ale čo tak trošku "odhalenia" v prípade kráľovskej rodiny? V Mexiku na to ponúkol príležitosť nórsky kráľovský pár!

13.04.2018 02:31
debata (3)
Korunná princezná Mette-Marit a jej manžel,... Foto: Profimedia
Mette-Marit a jej manžel, princ Haakon Korunná princezná Mette-Marit a jej manžel, princ Haakon, korunný princ Nórska sa objavili spoločne na dovolenke v Mexiku.

Korunný princ Haakon a jeho manželka, korunná princezná Mette Marit sa spoločne objavili v letovisku Puerto Vallarta – vyhľadávanom rezorte mnohých slávnych prominentov. Manželia s modrou krvou medzi nich celkom dobre zapadli. Akurát, že aj oni sa museli zmieriť so záujmom, aký vyvolá ich prítomnosť u reportérov, ktorí majú vo Vallarte „vysunuté pracovisko“.

Trojnásobná mama Mette Marit predviedla v bikinách súmernú a príťažlivú ženskú figúru. Hoci nemá vychudnuté telo hollywoodskej mamičky, stále vyzerá výborne. Ocenil to aj jej manžel, ktorého objektívy zvečnili pri objímaní a bozkoch so svojou zákonitou polovičkou.

Obaja členovia nórskej kráľovskej rodiny dovŕšili vek 44 rokov a treba uznať, že sú vo skvelej forme. Princ Haakon sa v minulosti aktívne venoval viacerým športom a výsledky vidieť ešte dnes.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #Nórsko #plavky #princezná #Princ #princ Haakon #Mette Marit

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...