Párik ako z katalógu! Sexy Tran vystavila krivky, jej slávny muž svaly

Sexy kráska a svalovec - kombinácia, ktorá asi nikoho neprekvapí. Na pláži v Miami mala však hviezdnu "príchuť" - reč je totiž o Victorovi Cruzovi a Karueche Tranovej.

14.04.2018 13:40
debata
Modelka a tanečnica Karrueche Tran na pláži v... Foto: Profimedia
Modelka a tanečnica Karrueche Tran na pláži v Miami. Modelka a tanečnica Karrueche Tran na pláži v Miami.

Bývalá hviezda amerického futbalu a modelka a tanečnica tvoria pár už nejaký čas a počas chvíľ voľna na miamskej pláži si užívali nielen slnko, ale aj vzájomnú blízkosť. Neprekážali im ani paparazzovia.

Tran, ktorá v minulosti s úspechom tiež tancovala a účinkovala v pár videoklipoch, predviedla sexi krivky v dvojdielnych bikinách s kvetinovou potlačou. Cruz bol zase potechou pre oko mnohých žien na pláži. V červených plavkových šortkách vystavil na obdiv svoju muskulatúru. A veruže, svalov má požehnane.

Modelka Karrueche Tran a jej priateľ Victor... Foto: Profimedia
Modelka Karrueche Tran a jej priateľ Victor Cruz spoločne na pláži v Miami. Modelka Karrueche Tran a jej priateľ Victor Cruz spoločne na pláži v Miami.

V minulosti Tran randila so spevákom Chrisom Brownom a športovec zasa dlhší čas tvoril pár s Elainou Watleyovou. S ňou má aj svojho jediného potomka. Dvojica bola zasnúbená, ale po nečakanom rozchode zásnuby zrušila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #Miami #Victor Cruz #Karueche Tran

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...