Krv a mlieko v neopréne! Rihanna obliny neskrýva, sexy je aj s kilami navyše

Už minulý rok sa na hlavu speváčky Rihanny spustila kritika od užívateľov internetu za to, že sa vraj zaoblila. Hviezda to nepopiera, skôr naopak.

16.04.2018 00:00
debata
Speváčka Rihanna na hudobnom festivale Coachella. Foto: Profimedia
Speváčka Rihanna na hudobnom festivale Coachella. Speváčka Rihanna na hudobnom festivale Coachella.

Aj na hudobnom festivale Coachella, kde speváčka síce neúčinkovala, no hostila dve akcie, sa predviedla v garderóbe, ktorá len zdôraznila jej ženské tvary. Na párty odevnej línie Fenty X Puma, za ktorou kreatívne stojí samotná speváčka, privítala mnoho hostí zo šoubiznisového sveta. Najväčšiu pozornosť si však uchmatla práve ona sama.

Niet sa však čo diviť – hviezda si na seba obliekla neoprénové plavky vo výraznej krikľavoružovej kombinácii a doplnila ich širokými nylonovými nohavicami. Hoci žiarivá farba zdôraznila jej zaoblené proporcie, barbadoská rodáčka ich predvádzala s hrdosťou. A nechýbal ani náhľad do jej sexy dekoltu.

Rihanna sa určite objaví onedlho aj medzi hosťami očakávanej výstavy MET Gala v Metropolitnom múzeu, ktorú každoročne organizuje múzeum v spolupráci s magazínom Vogue. Práve tam bude mať šancu prejaviť svoje štylistické cítenie a tiež zmysel pre originalitu v rámci odievania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #krivky #Coachella #zaoblenie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...