Ruská bábika a jej napumpované prednosti bodujú! Sleduje ju 8 miliónov

Svet internetu v súčasnosti akoby nepoznal hranice. Popularitu tam dokážu získať aj ľudia, ktorí vlastne veľa toho nedokázali. Stačí mať bujné krivky a dobrý objektív.

16.04.2018 00:00
debata (12)
Ruská internetová celebrita Anastasia Kvitko na... Foto: Instagram
Anastasia Kvitko Ruská internetová celebrita Anastasia Kvitko na zábere z Instagramu, ktorým oslavovala 8 miliónov fanúšikov.

Možno si myslíte, že to znie cynicky, ale to je podľa nás aj prípad ruskej modelky a internetovej celebrity Anastasie Kvitko, ktorú zvyknú nazývať aj ruskou Kardashiankou. Dôvod sa azda dovtípite aj sami. Má totiž bujné krivky spredu aj zozadu. A ako sa hovorí, „nebojí sa ich použiť“!

Kvitko, ktorá už dlhší čas žije a pôsobí v Amerike, sa nedávno vyšplhala k ďalšej magickej hranici na Instagrame. Jej konto, ktoré je plné záberov v bikinách či spodnej bielizni, sleduje už 8 miliónov followerov.

Ruská „bábika“ im nedávno poďakovala celkom tradičným spôsobom – vyzliekla sa do odhaľujúcich plaviek a do objektívu vystavila svoje pozadie aj popredie. Niekomu síce môžu pripomínať nafúkané balóny, ale zdá sa, že na veľkú časť internetovej populácie to zaberá. A zvodná Ruska sa neteší len popularite, ale aj zárobkom, ktoré jej práve internet prináša.

8M thank you guys I love everyone

Príspevok, ktorý zdieľa AK (@anastasiya_kvitko),

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #milióny #popularita #sexy #Anastasia Kvitko

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...