Leona Machálková na móle! Kam sa pozrieť skôr? Lákal sexi dekolt aj štíhle nohy

Medzi množstvom celebrít, ktoré sa ukázali na pražskej prehliadke s názvom "Hviezdy pre UNICEF", sa objavila aj speváčka a muzikálová hviezda Leona Machálková.

19.04.2018 00:00
debata

Na móle sa počas módnej šou predstavila ako modelka, následne tak, ako ju poznáme – s mikrofónom v ruke.

Speváčka Leona Machálková ako modelka počas... Foto: Profimedia
Leona Machálková Speváčka Leona Machálková ako modelka počas prehlaidky "Hviezdy pre UNICEF".

Sympatická blondínka sa pred rokom stala päťdesiatničkou. Stále sexi postavičku predviedla počas prehliadky vo večerných šatách, ktoré sa pod svetlami reflektorov efektne trblietali. Výrazný výstrih na strieborných šatách ponúkol prítomným hosťom aj fotografom priamy pohľad do dekoltu 50-ročnej hviezdy. Ale to nebolo všetko. Šaty mali vysoký rozparok aj vpredu, spod ktorého zasa vytŕčali štíhle dlhé nohy usmiatej Machálkovej.

Česká hviezda dokazuje, ako sympaticky sa dá starnúť aj bez viditeľných zákrokov. Vždy dobre naladená, väčšinou s rozpustenou blond hrivou pôsobí o desať rokov mladšie. Spoločnským akciám sa nevyhýba, na charitatívnu prehliadku prijala pozvanie rovnako ako mnohé iné známe dámy českého šoubiznisu, ktoré sa spolu s ňou prechádzali po móle – Jitka Čvančarová, Jitka Zelenková, Monika Absolonová, Lenka Vlasáková a mnohé ďalšie.

Machálková zažiarila v mnohých muzikáloch ako West Side Story, Dracula či Jesus Christ Superstar. Po úspechu v muzikáloch vydala niekoľko albumov, začala sa objavovať v mnohých televíznych programoch. V roku 2003 sa stala mamou, keď v Thajsku porodila syna Artura architektovi a dizajnérovi Bořkovi Šípovi. Po desiatich rokoch sa im však vzťah rozpadol. Šípek v roku 2016 podľahol rakovine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leona Machálková #Hviezdy pre UNICEF

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...