Táto kráska nahradila Monicu Bellucci?! 50-nik Cassel je z nej úplne paf

Dlhé roky bola jeho partnerkou Monica Bellucci. So slávnou herečkou má aj dve ratolesti. Dnes si však už herec Vincent Cassel užíva v náručí mladšej ženy. Výrazne mladšej.

19.04.2018 12:31
debata (3)
Talianska modelka Tina Kunakey predvádzala na... Foto: Profimedia
Talianska modelka Tina Kunakey predvádzala na pláži v Brazílii svoje ukážkové krivky. Talianska modelka Tina Kunakey predvádzala na pláži v Brazílii svoje ukážkové krivky.

Francúzsky herec, ktorý tento rok oslávi 52. narodeniny, sa už vyše roka a pol stretáva s modelkou Tinou Kunakey – len 21-ročnou kráskou s čokoládovou pleťou, ktorá sa preslávila ako modelka plaviek a spodnej bielizne.

Zábery paparazzov z pláže v Brazílii, kde Cassel žije väčšiu časť roka, celkom jasne naznačujú, čo mohlo herca očariť na tejto 174 centimetrov vysokej a kyprej krásavici. Teda, minimálne fyzicky.

zväčšiť Herec Vincent Cassel a jeho priateľka Tina... Foto: Profimedia
Vincent Cassel a jeho priateľka Tina Kunakey Herec Vincent Cassel a jeho priateľka Tina Kunakey boli prichytení paparazzmi na brazílskej pláži.

Modelka sa v dvojdielnych bikinách stala pred pár dňami skutočnou hviezdou brazílskej pláže a vyzerala super-príťažlivo. Cassel, ktorý bol manželom legendárnej filmovej divy Monicy Bellucciovej necelých štrnásť rokov, sa s novou partnerkou stretáva už dlhší čas a aj vďaka jej pôvabom sa opäť stal lákadlom pre paparazzov – či už v rodnom Francúzsku, alebo v brazílskom Riu.

Čo sa filmovej kariéry týka, najbližšie by sa herec mal objaviť v novinke Underwater, kde si zahrá po boku hollywoodskych kolegov ako Kristen Stewart, T.J.Miller či Jessica Henwick.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Vincent Cassel #Tina Kuna

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...