Exspajska sa neostýcha! Lapá bronz hore bez, figúru má vo forme!

Zdá sa, že sa inšpirovala svojou kolegyňou z poroty šou Amerika hľadá talent. Speváčka, tanečnica a televízna hviezda Mel B, inak Melanie Brown, lapala slnečné lúče hore bez.

23.04.2018 00:00
debata (1)
zväčšiť Speváčka a tanečnica Mel B (Melanie Brown) sa... Foto: Profimedia
Speváčka a tanečnica Mel B (Melanie Brown) sa opaľovala hore bez. Speváčka a tanečnica Mel B (Melanie Brown) sa opaľovala hore bez.

Bývalá členka formácie Spice Girls, ktorá sa pred časom odhodlala opustiť manžela Stephena Belafonteho, sa v spoločnosti neznámeho muža opaľovala v Kalifornii v Desert Hot Springs.

Hoci išlo o 5-hviezdičkový rezort, ktorý by mal byť chránený pred objektívmi paparazzov, predsa len sa do komplexu dostali a hviezdu zvečnili. Práve vo chvíľach, keď si odkladala vrchný diel bikín a predviedla svoje poprsie.

Láskou k opaľovaniu sa hore bez je povestná aj Brownovej kolegyňa z poroty šou Amerika hľadá talent – reč je o modelka a televíznej osobnosti Heidi Klumovej.

Obe dámy síce už prekročili štyridsiatku a sú matkami viacerých ratolestí, ale ich forma je ukážková a môžu sa ňou pokojne inšpirovať aj mladšie ročníky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Mel B #opaľovanie #paparazovia

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....