Slávny dídžej v Miami, oči na jeho manželke! Slní sa bez podprsenky

Sezóna opaľovania na americkom kontinente, konkrétne v Miami, nemá prestávku. Užíval si ju aj známy dídžej a jeho manželka.

24.04.2018 00:00
debata (3)
Ingrid Sinclair, manželka dídžeja Boba... Foto: Profimedia
Ingrid Sinclair Ingrid Sinclair, manželka dídžeja Boba Sinclaira na pláži v Miami predviedla svoje vnady bez podprsenky.

Práve Ingrid Sinclar sa ocitla v hľadáčiku objektívov, ktoré na miamskej pláži pravidelne striehnu na celebrity a ich partnerov či garde. Keďže si dídžejova polovička bez ostychu odložila horný diel bikín, pozornosť mala zaručenú. A nielen tú paparazzovskú.

Brunetka totiž predviedla príťažlivé poprsie bez podprsenky a nepochybne tak zaujala aj okolitých návštevníkov pláže. Ona však mala oči len pre svojho manžela a dcérku Palomu, ktorá sa na pláži nachádzala spoločne s rodičmi.

Sinclar je v USA momentálne v rámci svojho dídžejského mini-turné. Na Instagrame zdieľal momentky z niekoľkých súkromných párty, na ktorých hral. Spoločnosť mu robila na chvíľu aj tenistka Serena Williams. Známý dídžej je povestný svojou láskou k tomuto kráľovskému športu. Na Instagrame má aj záber s Rogerom Federerom či francúzskym hráčom Lucasom Pouilleom.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Miami #manželka Danielle #opaľovanie #Bob Sinclair

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...