Kilá šli dolu, teraz sa hrdo vytŕča v bikinách! Čo poviete, pristane jej to?

Žijú svoj život pred kamerami alebo objektívmi a potom si užívajú svoju popularitu aj na luxusných dovolenkách. A vôbec im neprekáža dotieravosť paparazzov.

29.04.2018 00:00
debata
Členka osadenstva relácie Geordie Shore -... Foto: Profimedia
Sophie Kasaei Členka osadenstva relácie Geordie Shore - modelka Sophie Kasaei počas dovolenky v Turecku. Predvádza svoje zoštíhlené tvary.

Tieto slová s vysokou pravdepodobnosťou platia aj o Sophie Kasaeiovej, členka osadenstva televíznej reality-šou Geordie Shore, ktorá si najmä na britskom kontinente vyslúžila množstvo priaznivcov.

Program, ktorý zachytáva skupinu mladých, rozmaznaných ľudí so slušným kontom rodičov, ako si užívajú „strasti a slasti“ života v známom mestečku na pobreží, nepochybne potreboval aj sexbombu, ako je Sophie. Pozornosť dokáže pritiahnuť aj do Turecka.

Práve tam si táto hnedovláska užívala oddych a predvádzala svoje bujné proporcie v dvojdielnych bielych bikinách. Keď zbadala paparazzov, ochotne si zapózovala pred ich objektívmi ako profesionálka. V jej prospech svedčí tiež fakt, že v porovnaní s minulosťou podstúpila radikálnu zmenu imidžu – podarilo sa jej totiž zhodiť bezmála 20 kilogramov, aby vyzerala tak, ako dnes.

O predvádzaní sa si môžeme myslieť, čo chceme – ale podobných hviezdičiek je aj na Slovensku celkom dosť – akurát ich nezrodili nablýskané šou na spôsob Geordie Shore, ale skôr farmárske súboje o finančnú výhru či iné podobné (slovenskému divákovi) prispôsobené projekty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #luxus #Turecko #Geordie Shore

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...