Zábava či nový pár? Najsexy modelky súčasnosti v bikinách a jedna na druhej!

Asi by to nebolo až také prekvapenie. Najmä, ak si človek uvedomí, koľko modeliek sa posledné roky otvorene hlási k bisexualite. Ale spojenie Belly Hadidovej a Hailey Baldwinovej predsa len vyvolalo otázniky.

01.05.2018 12:00
debata
zväčšiť Topmodelky Bella Hadid (vľavo) a Hailey Baldwin... Foto: Profimedia
Topmodelky Bella Hadid (vľavo) a Hailey Baldwin spoločne pózujú v Miami. Topmodelky Bella Hadid (vľavo) a Hailey Baldwin spoločne pózujú v Miami.

Dvojica modeliek, ktoré sa doposiaľ prezentovali kamarátstvom, sa objavili na pláži v Miami a užívala si slnečné počasie. V jednom momente však paparazzovia, ktorí celú situáciu sledovali z diaľky, spozorneli. Baldwin sa totiž so smiechom vyštverala na krásnu Bellu, ležiacu na plážovom ležadle. Obe dámy len v bikinách, šťastné a usmiate sa takto doberali ešte hodnú chvíľku.

Modelka Hadid bola bezmála dva roky partnerkou kanadského speváka The Weeknda, odvtedy však nového partnera po jej boku vidieť nebolo. O Baldwinovej súkromí sa veľa špekulovalo, ale tiež posledné mesiace žiadneho partnera svetu neukázala.

Treba však tiež uviesť, že dievčatá sa nespojili na miamskej pláži len z čistého plezíru, dôvodom bolo nakrúcanie reklamy a krátke fotenie pre známeho výrobcu elektroniky. Takže je celkom možné, že dotýkanie sa na pláži bolo len šikovným kalkulom na pritiahnutie pozornosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #dotyk #Hailey Baldwin #sexy #Bella Hadid

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...