Aj so smetím chodí v bikinách: Pohľad možno sexy, ale... zadok je umelý!

Nejedna hviezdička z televíznej reality-šou je schopná urobiť veľa pre to, aby si získala pozornosť. A Chantelle Connelly je jednou z nich.

07.05.2018 00:00
debata (8)
Celebritná hviezdička Chantelle Connelly na... Foto: Profimedia
Celebritná hviezdička Chantelle Connelly na ulici v španielskej Marbelle. Celebritná hviezdička Chantelle Connelly na ulici v španielskej Marbelle.

Bývalá hrdinka formátu Geordie Shore sa v uplynulých dňoch objavila v španielskej Marbelle, pričom sa aj tam nechala nasledovať reportérom a ponúkla niekoľko záberov pre britský bulvár. Na jednej sérii z nich sa vybrala na ulicu s veľkým smetným košom a pred objektívom špúlila svoj obnažený zadoček len v zlatých bikinách.

Pohľad na potetované stehná a formované pozadie brunetky pravdepodobne poteší nejedného muža. Treba však tiež povedať, že Chantelle v minulosti nedisponovala až takými ukážkovými krivkami. Podstúpila však operáciu na úpravu pozadia a nechala si voperovať implantáty na jeho zväčšenie a vyformovanie. Už rok predtým ležala na stole v klinike krásy tiež. Vtedy jej ešte neoperatívne spevňovali pozadie, aby malo lepší a krajší tvar.

V prípade Connellyovej sa však zdá, že jej láska k šikovným rukám chirurgov je viac než silná. A jej výsledky vidieť naozaj na rôznych miestach tela.

Only my gay bestie @rymi1 could get away with doing a pic like this with me love you kida

Príspevok, ktorý zdieľa Chantellegshore (@chantellegshore),

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #chirurg #pozadie #Chantelle Connelly

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....