Pozrite sa! Toto sexi bruško patrí mame troch detí, 40-ničke Hunzikerovej

Vždy, keď sa niekdajšia manželka Erosa Ramazzottiho vyzlečie do bikín, očarí. Ako teraz, na pláži v slnečnom Taliansku.

15.05.2018 00:00
debata

Hoci médiá, nemecké aj talianske, neustále špekulujú o možnom ďalšom tehotenstve 41-ročnej moderátorky Michelle Hunziker, pri aktuálnm pohľade na jej postavičku je viac než jasné, že zatiaľ to na ďalšieho potomka nevyzerá. Pre krásnu rodenú Švajčiarku by to bolo už jej štvrté dieťa. S manželom, talianskym dedičom módneho impéria, Tomasom Trussardim, vychováva dcéry Sole (5) a Celeste (3). Okrem toho je aj mamou 19-ročnej Aurory, ktorej otcom je taliansky spevák a Hunzikerovej bývalý manžel, Eros Ramazzotti.

Michelle Hunziker na pláži Varigotti v Taliansku. Foto: Profimedia
Michelle Hunziker Michelle Hunziker na pláži Varigotti v Taliansku.

Kedykoľvek sa Hunziker vyzlečie, paparazzi sú nablízku. Svojím telom sexi blondínka stále ohuruje. Práve v týchto dňoch je spolu so svojou rodinou na dovolenke v Taliansku. V zelených bikinách vystavila na obdiv svoje štíhle krivky aj vypracované brucho. Práve pri pohľade naň je jasné, že známa moderátorka tehotná nie je.

Fotografom ponúkla pohľad aj na jej tetovanie, ktoré má na ramene. Mokré blond vlasy si ukryla pod klobúk, zápästie jej zdobil náramok. Okrem oddychu na lehátku si odbehla spolu s malými dcérami aj do vody, na pláži im navyše robil spoločnosť aj malý psík.

Po niekoľoročnej pauze sa Hunziker vrátila na obrazovky ako moderátorka talianskej verzie populárnej šou Stavme sa, že..?. Práve jej nemecká verzia ju preslávila v nemecky hovoriacich krajinách. Hunziker ju roky moderovala spolu s Thomasom Gottschalkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Michelle Hunziker #Eros Ramazzotti

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...