Zlosyn z bondovky na pláži aj s manželkou! Fíha, ona má 57 a toto telo?!

Obaja prekročili päťdesiatku a zvyčajne nepatria k objektom paparazzov, ktorí by si chceli uchmatnúť exkluzívne zábery páru. Ale v prípade Madsa Mikkelsena a jeho polovičky Hanne to inak nešlo.

16.05.2018 00:00
debata
Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen... Foto: Profimedia
Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen na pláži v Cannes.

Partnerská dvojica sa objavila na pláži na Francúzskej riviére, kde momentálne prebieha festival v Cannes. Hoci voda asi nie je ešte úplne tropická, severskému páru to neprekážalo a vyrazil sa osviežiť do mora. Päťdesiatdvaročný Mikkelsen, ktorý stvárnil zloducha v bondovke Casino Royale, zaujal skvelou fyzickou formou. Azda ešte viac však pútala pozornosť jeho manželka.

Herec Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne... Foto: Profimedia
Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen Herec Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen na pláži na Francúzskej riviére.

Hanne Jacobsen je od herca dokonca o päť rokov staršia, no v prúžkovaných bikinách predviedla naozaj ukážkovú figúru. Sivovlasá dáma vybehla z osviežujúcej vody smerom na pobrežie a pri behu vyzerala naozaj ako z časopisu. Pokojne by mohla konkurovať aj dámam mladším o pár desaťročí.

Dvojica si spoločne užila už niekoľko filmových podujatí akcie, ale tiež premiéru filmu Arctic, v ktorom herec účinkuje.

Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen Mads Mikkelsen a jeho manželka Hanne Jacobsen na podujatí Women In Motion Honor Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pláž #Cannes #Telo #manželka #forma #Mads Mikkelsen #krásky v bikinách

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...