Prešlo 38 rokov! A takto vyzerá v bikinách slávna kráska...božsky!

Wau, tak tomu sa hovorí forma! Hollywoodska herečka Brooke Shields je hviezdou novej reklamnej kampane. A neuveríte, ale je to reklama na plavky. Niekdajšia hviezda Modrej lagúny (1980) vyzerá v nej božsky.

24.05.2018 00:00
debata (2)
Herečka Brooke Shieds vyzerá v kampani na... Foto: SWIMSUIT FOR ALL
Brooke Shieds Herečka Brooke Shieds vyzerá v kampani na plavky značky Swimsuit for all naozaj úžasne. Má 52 rokov.

Päťdesiatdvaročná Shields je jednou z pätice žien, ktoré sa objavili v novej kampani na značku Swimsuit for all (Plavky pre všetkých) a treba povedať, že práve kampaň naozaj vystihuje aj názov značky. Objavuje sa v nej totiž päť žien rôzneho veku, etnika, ale aj rôzneho typu postavy. A na každej vyzerajú plavky skvelo.

Zľava: Sestrička Katie Duke, modelka Ashley...
Modelka Ashley Graham nemohla v takejto kampani...
+2Herečka Brooke Shieds vyzerá v kampani na...

V zostave, ktorú doplnila napríklad 30-ročná topmodelka Ashley Graham, ale aj 67-ročná plavkyňa Pat Gallant Charette, však tentoraz vyčnieva naozaj práve hollywoodska herečka. Shields sa predvádza v dvojdielnych ostročervených bikinách a pózuje na záberoch, ktoré si robia tak trochu žarty z hollywoodskeho sveta pozlátka a desiatok asistentov, ktorí sa o hviezdy starajú.

Shields sa takto stala súčasťou kampane Power Suit, v ktorej sa snaží značka ukázať, že nezáleží na tom, akú postavu žena má, ale sebavedomo a spokojne sa môže cítiť práve v ich plavkách. A aj bez nich. Je to aj o mentálnom nastavení. Ako píše Harper's Bazaar, Shields v minulosti často vnímala vlastnú neistotu v otázke svojho tela.

zväčšiť Herečka Brooke Shields na zábere z filmu Modrá... Foto: Columbia Pictures Corporation
Herečka Brooke Shields na zábere z filmu Modrá lagúna. Herečka Brooke Shields na zábere z filmu Modrá lagúna z roku 1980.

„Vyrastať pod drobnohľadom kamier a médií mi spôsobilo množstvo vnútornej neistoty. A teraz, po päťdesiatich rokoch vo svetlách reflektorov, môžem konečne povedať, že byť v mojej koži, cítiť sa komfortne vo vlastnom tele je to, čo je mojou devízou,“ komentovala herečka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #bikiny #Telo #plavky #spokojnosť #Brooke Shields #Ashley Graham #hviezdy po rokoch

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...