Dokonalé telá, spoločný svet reality-šou: Nový párik spája všeličo!

Na Slovensku o nich chyroval len málokto, v USA sú to ostrosledované hviezdičky z reality-šou. A momentálne aj nový párik.

25.05.2018 00:00
debata
Hviezdičky z televíznych reality-šou Scheana... Foto: Profimedia
Scheana Marie a Robby Hayes Hviezdičky z televíznych reality-šou Scheana Marie a Robby Hayes na Havaji, takto ich načapali paparazzovia.

Reč je o modelka Scheane Marie a Robbym Hayesovi, účastníkovi relácie Bachelorette (čo je akási ženská verzia Nevesty pre milionára). O tom, že títo dvaja spolu randia, sa špekulovalo už niekoľko týždňov. Najnovšie zábery paparazzov hovoria jasne, je to pravda.

Hayesa a Marie načapali paparazzovia počas návštevy Havaja, kde sa bavili ako zamilovaný párik. Pohľad, ktorý ponúkli objektívom, bol nepochybne príťažlivý. Kým „televízny lámač sŕdc“ predvádzal svoje vyšportované a urastené telo, jeho polovička ohurovala krivkami v jednodielnych plavkách.

Už v marci zverejnila brunetka na svojom konte na Instagrame ich spoločnú fotografiu – následne ju však komentovala slovami, „sme len priatelia“. Po pár mesiacoch však už zatajovať nemôžu.

„Robby je prvý človek, za ktorým mierim, keď som v L.A. Môžeme si spolu vyraziť, sme z jedného sveta, takže si skutočne rozumieme,“ doplnila ešte vtedy Marie. Zdá sa, že kamarátstvo prerástlo do čohosi viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #reality-šou #pár #sexy #krásky v bikinách

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....