Britská porotkyňa na spev kašle, vystavuje krivky v bikinách pri bazéne

Jej hudobná kariéra je možno momentálne na bode mrazu, ale to speváčke Tulise nebráni v tom, aby si užívala výhody celebritného života. Už niekoľko týždňov trávi v Los Angeles.

27.05.2018 12:00
debata
Speváčka Tulisa Contostavlos v hoteli Standard... Foto: Profimedia
Speváčka Tulisa Contostavlos v hoteli Standard v Los Angeles. Speváčka Tulisa Contostavlos v hoteli Standard v Los Angeles.

Bývalá porotkyňa šou X Factor sa objavila v priestoroch luxusného hotela The Standard a prilákala aj pozornosť paparazzov. Ako inak, svojimi krivkami.

Dvadsaťdeväťročná Tulisa Contostavlos sa radí k ženám s kyprejšími, no veľmi zvodnými krivkami a presne také predviedla aj objektívom, ktoré číhali v diaľke pri terase hotela.

V jej rodnej Británii panujú veľké špekulácie o tom, či sa speváčka neplánuje vrátiť s novými skladbami a nepracuje na nových projektoch – zdá sa však, že zatiaľ len zaháľa a oddychuje.

Iba pred pár mesiacmi však zaznamenala profesionálno-osobný úspech, keď zvíťazila v súdnom spore o autorské práva. Išlo o spoluautorstvo skladby Scream & Shout z roku 2012, ktorú preslávil raper Will.i.am a speváčka Britney Spears. Päť rokov trvalo, kým Tulisa a jej zástupcovia na súde dokázali, že práve ona pomohla známemu raperovi zložiť spomenutý hit. Zároveň jej hlas znie aj v nahrávkach vo vokáloch.

Z rozhodnutia súdu vyplynulo, že speváčka musí byť všade uvádzaná ako spoluautorka skladby a zároveň jej prináleží aj 10 percent z celosvetových ziskov a tantiémov za hranie tejto skladby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Los Angeles #Tulisa Contostavlos #krivky

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...