Banderas sa od nej nepohne! Tie sexi nôžky musí predsa strážiť

Sú nerozluční! Antonio Banderas (57) a Nicole Kimpel (37) sa od seba v Miami nepohli ani na krok.

05.06.2018 01:00
debata (3)

Pekná Holanďanka sprevádza slávneho herca takmer na všetkých spoločenských podujatiach. Bok po boku sedeli aj na módnej šou počas týždňa módy v Miami.

Nicole Kimpel a Antonio Banderas počas módnej... Foto: Profimedia
Nicole Kimpel a Antonio Banderas Nicole Kimpel a Antonio Banderas počas módnej šou v Miami.

Štíhla blondínka je pre fotografov vždy atraktívnym sústom, najmä v okamihoch, kedy sa pred objektívmi objaví v mini. Jej sexi štíhle nohy ju takmer so 100-percentnou úspešnosťou dostanú do centra pozornosti. Tak to bolo aj počas jej sledovania módnej šou, na ktorú prišla v krátkej sukničke.

Zaujatý módou vyzeral byť aj jej slávny partner, ktorý šou sledoval s okuliarmi na očiach. Dvojica patrila medzi prominentých hostí večera a tak budila v hľadisku zaslúžený záujem.

Po boku slávneho herca sa holandská investičná poradkyňa začala sporadicky objavovať od septembra 2014. Banderas sa v roku 2015 rozviedol po devätnástich rokoch manželstva s herečkou melanie Griffithovou, s ktorou má spoločnú dcéru Stellu. Napriek rozchodu niekdajší manželia jeden na druhého nezavevreli, čo dokazujú aj nedávne slová herca na adresu svojej exmanželky, ktoré povedal pre „People Now“: "Hoci sme rozvedení, zostáva mojou rodinou a ja ju budem ľúbiť do smrti. Počas posledných rokov sme stále v kontakte a podarilo sa nám prekonať rozchod, ktorý bol veľmi elegantný.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Antonio Banderas #Nicole Kimpel

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...