Hore bez na Mykonose! Malikova bývalka si fotografov nevšimla

V čase randenia so spevákom Zaynom Malikom bola speváčka Perrie Edwards pod drobnohľadom médií. Hoci nie už taký intenzívny, no záujem stále trvá.

07.06.2018 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Perrie Edwards na ostrove Mykonos... Foto: Profimedia
Speváčka Perrie Edwards na ostrove Mykonos predviedla svoje krivky. Speváčka Perrie Edwards na ostrove Mykonos predviedla svoje krivky.

Potvrdilo sa to aj pred pár dňami na gréckom ostrove Mykonos, kam sa Edwards vybrala dovolenkovať v spoločnosti kamarátky Ellie Hemmingsovej. Paparazzovia si obe dámy vystriehli na terase prenajatej vilky a zvečnili ich aj tak, ako po tom asi ani jedna netúžila – hore bez.

Dvadsaťštyriročná speváčka len v žltých tanga-nohavičkách z bikín lapala bronz na terase a rovnako tak robila jej kamarátka. Dvojica si slnečné počasie užívala počas celého uplynulého víkendu.

Edwards, ktorá je členkou formácie Little Mix, sa zatiaľ poslednou skladbou prihlásila svojim fanúšikom v roku 2016. Zhodou okolností išlo o singel Shout out to my ex, ktorého názov je celkom príznačný na obdobie po rozchode so Zaynom Malikom.

Ten britskú hviezdičku vymenil za svetovú topmodelku Gigi Hadidovú, no už ani tento párik nie je aktuálny. Dvojica sa rozišla pred pár mesiacmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Perrie Edwards #Mykonos #krásky v bikinách

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...