S bruškom zrelým do pôrodnice?! Táto kráska si ešte skočila na pláž!

Tak tomu sa hovorí pohodové tehotenstvo. Niektoré budúce mamičky v očakávaní sa s blížiacim termínom pôrodu snažia čo najviac oddychovať a dávajú si na seba veľký pozor. Modelka Candice Swanepoel si užíva pláž.

07.06.2018 00:00
debata (2)
Juhoafrická topmodelka Candice Swaneopel počas... Foto: Profimedia
Candice Swaneopel Juhoafrická topmodelka Candice Swaneopel počas dovolenky v Brazílii len pár dní pred termínom druhého pôrodu.

Juhoafrická rodáčka a tvár značky Victoria's Secret, ktorá už jedno dieťa na svet priviedla, sa v týchto dňoch objavila na pláži v brazílskom letovisku Vitoria. Pohľad na dlhonohú blondínku je očarujúci, no nevidí sa až tak často.

Swanepoel je už zjavne vo vysokom štádiu tehotenstva – jej bruško klesá smerom nadol a druhý potomok sa pýta na svet každou chvíľou. To však nebolo pre krásku prekážkou, aby si aj so snúbencom Hermannom Nicolim a synom Anacanom vyrazili na pláž.

Dvadsaťdeväťročná Candice sa radí medzi najobľúbenejšie modelky spomenutého výrobcu dámskej bielizne a už v prípade prvého pôrodu bola späť vo forme do pár týždňov. Očakáva sa, že podobné to bude aj pri druhom bábätku. Modelka sa aj na druhé tehotenstvo pripravovala pomocou jogy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #tehotenstvo #pláž #Candice Swanepoel #tehotné hviezdy

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...