Sexi krivky, červená hriva aj oblízané nohy! Rita Ora si užíva dovolenku

Zmena imidžu speváčky Rity Ory možno zaskočila niektorých jej fanúšikov. Ale v záplave posledných záberov si ju možno mnohí ani neuvedomili. Pozerali sa na jej krivky.

09.06.2018 00:00
debata (1)

Spevácka hviezda sa posledné dni nachádzala na pláži v Taliansku, kde vzniklo aj množstvo fotografií, ktoré následne speváčka zverejnila na Instagrame. Asi nikoho neprekvapí, že na väčšine z nich je odetá len do miniatúrnych bikín.

Hoci farbu vlasov si speváčka zmenila na červenú, boli to práve jej sexy tvary, ktoré pútajú pozornosť. Ora je dámou, ktorá má veľmi ženské a pritom súmerné a priam bezchybné krivky.

Na pláži v Taliansku však vznikli aj zábery, ktoré zverejnil portál TMZ.com. Zachytávajú Oru v spoločnosti priateľa – hudobníka Andrewa Watta. Na väčšine fotografií sa dvojica len romanticky prechádza po pláži. Najviac však zaujal záber, ktorý zachytil celkom nevšednú aktivitu milencov.

Watt totiž na zábere oblizuje prsty na nohách ležiacej speváčky, ktorá sa vyhrieva na slniečku. Žeby zbalila kosovská rodáčka „foot-fetišistu“.

Peach Bellini anyone?

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #Rita Ora #fetiš #krásky v bikinách

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....