Hollywoodske korby si užívali slnko! Pratt či Momoa, ktorý je viac sexy?

Obaja sú preslávení najmä vďaka akčným úlohám a obaja sa radia medzi hollywoodske hviezdy so skvelou fyzickou formou. Počas uplynulého víkendu ju aj predviedli.

11.06.2018 00:00
debata
zväčšiť Herec Jason Momoa predviedol svoje... Foto: Profimedia
Jason Momoa Herec Jason Momoa predviedol svoje "aquamanovské" schopnosti na pláži na Havaji.

Reč je o hercovi Chrisovi Prattovi, známom najmä zo série Strážcovia galaxie, ale tiež jeho kolegovi Jasonovi Momoa. Toho preslávila najprv Hra o tróny a už čoskoro by sa mal do kín dostať v sólovom filme Aquaman.

Ako pravého „aquamana“ zvečnili tohto havajského rodáka aj paparazzovia. Momoa si užíval slnečné počasie na surfe a neváhal predviesť svoje schopnosti plavecké aj napínacie. Áno, chápete správne, bicepsy napínal dostatočne.

Herec Chris Pratt si užíval voľné chvíle na... Foto: Profimedia
Herec Chris Pratt si užíval voľné chvíle na Havaji. Herec Chris Pratt si užíval voľné chvíle na Havaji.

Podobné však asi platí aj o Prattovi, ktorý sa ešte pred pár rokmi potýkal s problémom nadváhy. Bola to však práve rola pre Strážcov galaxie, ktorá ho motivovala, aby urobil niečo so svojím telom a podarilo sa mu to na jednotku. So svalmi a urastenou postavou môže konkurovať naozaj nejednému kolegovi z akčného žánru.

Obaja herci sú pritom reprezentantmi komiksových „univerz“. V prípade Pratta ide o štúdio Marvel, ktoré už stihlo pospájať väčšinu svojich superhrdinov vo filmoch Avengers, naposledy v Nekonečnej vojne. V prípade Momou ide o DC Comics a ako vládca vody a mora sa stihol objaviť v snímke Liga spravodlivých s ďalšími hviezdami tejto komiksovej stajne. Sólo film Aquaman je naplánovaný na druhú polovicu tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #anketa #Telo #Chris Pratt #Jason Momoa #svaly #Strážcovia galaxie #sexy #Aquaman

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...