40? 50? Nie, toto telo v plavkách má 64 rokov! Jeho majiteľka ohúri

Jej kariéra odštartovala práve v plavkách, takže úplne sa diviť nad tým, že v nich vyzerá dobre, je asi nemiestne. Ale zase nezabúdajme na jednu vec, má 64 rokov!

12.06.2018 00:00
debata
Modelka Christie Brinkley predviedla svoje... Foto: Profimedia
Christie Brinkley Modelka Christie Brinkley predviedla svoje krivky vo Francúzsku. Málokto by veril, že má 64 rokov.

Áno, štyri roky po dovŕšení šesťdesiatky predviedla známa americká modelka Christie Brinkley opäť svoju postavu v plážovej garderóbe. Urobila tak počas návštevy Európy a konkrétne Francúzskej riviéry.

V priestoroch známeho hotela Eden Roc, ktorý ožíva najmä počas filmového festivalu v Cannes, sa Brinkley objavila aj s dcérou Sailor. V známom luxusnom stredisku si spoločne užívali voľné chvíle aj príjemné počasie a vlažnú vodu pri pobreží.

Blondínka Brinkley si obliekla jednodielne plavky v bielej farbe, ktorá len ťažko skryje akýkoľvek nedostatok. Čo sa niekdajšej hviezdy Sports Illustrated týka, báť sa nemusí – jej chyby sú zanedbateľné a vyzerá naozaj výborne. Vo svojom veku priam výnimočne.

Brinkley je trojnásobnou mamou, pričom najstaršiu dcéru Alexu má s hudobníkom Billym Joelom. Otcom jej ďalších dvoch detí, dcéry Sailor a syna Jacka je podnikateľ Peter Cook.

Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley... Foto: Profimedia
Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley zamierila na akciu do New Yorku. Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley zamierila na akciu do New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #plavky #Christie Brinkley #forma #pôvab #Francúzska riviéra #sexy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...