Najsexi žena sveta oslávila narodeniny hore bez! So šampanským v ruke

Modelka a herečka Kate Upton oslávila 26. narodeniny! A potešila aj jej takmer 6 miliónov fanúšikov.

12.06.2018 14:00
debata

Modelka Kate Upton len pred pár dňami hrdo oznámila svetu, že magazín Maxim ju ovenčil titulom nasexi žena sveta. Prezradila to prostredníctvom svojho Instagramu, na ktorom fanúšikov potešila zábermi titulky aj niektorých snímok zvnútra časopisu.

Ale následne ich potešila opäť. 10. júna americká kráska oslávila sladkých 26 rokov. Pri tejto príležitosti potešila svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame 5,8 milióna, šteklivým videom. Tým modelka poďakovala za množstvo narodeniných prianí. Blond sexica je na ňom „hore bez“, na hlave má červenú šiltovku a v ruke pohár so šampanským. Sedí na balóne a pred ňou za rozprestiera more. Fanúšikovia majú len jedinú smolu – video je snímané zozadu a sčasti z boku, takže priamy pohľad na herečkine odhalené poprsie sa k fanúšikom nedostalo.

Jedna z najvychytetenších modeliek je bezpochyby obdivovanou kráskou, jej srdce však už roky patrí bejzbalistovi Justinovi Verlanderovi. Modelka s ním randí od roku 2014, v novembri 2017 sa spoločne postavili pred oltár v romantickom Toskánsku.

Having the best birthday week

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Kate Upton sa preslávila najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v roku 2012 a 2013, zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated, vrátila sa na Ňu aj v roku 2017. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Majstrovský plán (2011), Traja hlupáci (2012) či Jedna za všetky (2014).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...