Futbalová romantika! Jachta, slnko a takýto zadoček športovej milenky

Slnečné počasie a spolu s ním aj romantiku si na talianskom pobreží Amalfi užívajú nielen hollywoodske hviezdy, ale aj športoví hrdinovia. Napríklad brazílsky kanonier Alexandre Pato.

13.06.2018 00:00
debata
zväčšiť Futbalista Alexandre Pato na palube prenajatej... Foto: Profimedia
Alexandre Pato a Danielle Knudson Futbalista Alexandre Pato na palube prenajatej jachty so svojou novou láskou - modelkou Danielle Knudsonovou.

Bývalý člen tímu AC Miláno sa objavil na palube prenajatej jachty v spoločnosti svojej príťažlivej partnerky. Paparazzom, ktorí ich sledovali, dvojica poskytla celkom príjemný pohľad. Teda najmä blondínka, ktorej meno znie Danielle Knudson.

Modelka, ktorá sa stretáva s Patom niekoľko mesiacov, má zjavne záľubu v športovcoch. V minulosti totiž tvorila dlhší čas pár s kanadským tenistom Milosom Raonicom, ktorý pochádza z Čiernej Hory.

Samotná Knudson je tiež Kanaďanka a zaujímavosťou je, že s Raonicom tvorili pár ešte začiatkom tohto roka. Potom však prišiel nečakaný rozchod. O Knudsonovú v minulosti údajne prejavil záujem aj Justin Bieber, no ona ho ako „šťastne zadaná“ dáma odmietla.

Pri brazílskom rodákovi už vraj zohral úlohu fakt, že bola single. V bulvári sa šušká však aj o tom, že práve pre sexy Brazílčana opustila svojho bývalého partnera.

Wanderlust with you ... #capri #italy #grateful

Príspevok, ktorý zdieľa Danielle Knudson (@danielleknudson1),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jachta #romantika #Alexandre Pato #Danielle Knudson

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...