Priodvážny pohľad do súkromia? Zverejnila kráska toto nahé foto po sexe?

Pre švédsku modelku Elsu Hoskovú nie je odhaľovanie sa na sociálnej sieti žiadna veľká vec. Stačí si pozrieť jej konto na Instagrame.

17.06.2018 00:00
debata (1)

milan

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa),

Azda každá druhá fotografia má erotický alebo zvodný nádych. Hosk často pózuje hore bez, hoci v zmysle pravidiel Instagramu vždy to najdelikátnejšie zostane skryté.

Nedávno sa však v plejáde jej príspevkov objavila aj fotografia z Milána, na ktorej nahá blondínka, takmer nenalíčená pozerá do objektívu a jednou ruky si pridržiava odhalené poprsia. Na zábere však tiež vidieť v pozadí na posteli nahé mužské nohy. Fotografia má stručný popis – Miláno.

Škandalózne odhalenie sa asi nekoná – bývalá basketbalistka už od roku 2015 tvorí pár s Tomom Dalym a je to s vysokou pravdepodobnosťou práve on, kto je súčasťou jej „súkromného záberu“. Otázne však je, kedy fotografia vznikla.

Modelka Elsa Hosk na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Elsa Hosk vyzerala akoby si odskočila na akciu rovno z postele. Modelka Elsa Hosk na archívnom zábere.

Niektorí fanúšikovia si, samozrejme, neodpustili ani poznámky na to, či nejde o príliš intímny moment švédskej krásky a či fotografia nevznikla po intímnostiach páru.

Nech už je to, ako chce – výsledok je na pohľad príťažlivý. A či vám prekáža jeho údajná autenticita, sa rozhodnite sami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #sex #Instagram #modelka #Elsa Hosk

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...