Rodinka úžasných? Paltrow v bikinách je kus, ale pozor... snúbenec tiež

Vybrali by si vari žena s jednou z najudržiavanejších postáv v Hollywoode chlapa s pivným bruškom? Možno áno. Ale prípad Gwyneth Paltrowovej to nebude.

27.06.2018 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Gwyneth Paltrow a jej snúbenec Brad... Foto: Profimedia
Herečka Gwyneth Paltrow a jej snúbenec Brad Falchuk si užívali na luxusnej jachte pri ostrove Capri. Herečka Gwyneth Paltrow a jej snúbenec Brad Falchuk si užívali na luxusnej jachte pri ostrove Capri.

Držiteľka Oscara a matka dvoch detí, ktorá oslávila pred časom 45. narodeniny, sa v týchto dňoch nachádza na talianskom Capri. Nie sama, spoločnosť jej, samozrejme, robí aj snúbenec Brad Falchuk. A práve túto zamilovanú dvojicu načapali paparazzovia počas voľných chvíľ na luxusnej jachte pri pobreží.

Pohľad na Paltrowovú asi neprekvapí – vždy bola veľkou nadšenkyňou cvičenia a pod prísnym dozorom trénerky Tracy Andersonovej si vyformovala ukážkovú postavu. Pýšiť sa ňou môže aj dnes.

Väčším prekvapením je však práve jej mužská polovička – producent a scenárista Falchuk, s ktorým herečka tvorí pár už niekoľko rokov.

Na jachte predviedol sympatický brunet vyšportované telo, plné svalov a s priam dokonale pevným bruchom. Falchuk oslávil v marci už 47. narodeniny a zdá sa, že jeho forma je porovnateľná aj s niektorými chlapmi, ktorí majú o dvadsať rokov menej.

Ukážková forma, ale najmä nadšenie pre šport a zdravý životný štýl budú nepochybne tým, čo dvojicu tiež spája. Herečka je známa svojou vlastnou platformou pre zdravý životný štýl, známou ako Goop, v rámci ktorej poskytuje rady o životnom štýle, stravovaní či cvičení.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Gwyneth Paltrow #Telo #šport #forma #nadšenie #Brad Falchuk

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...