Kypré krivky a imidž maminy! Spoznáte v plavkách túto slávnu speváčku?

Celebrity na pláži sú zväčša objektmi paparazzov aj pre ich ukážkový vzhľad a formu. Niežeby sa to nasledujúcej dámy netýkalo - ale vo chvíľach voľna vyzerá skrátka ako celkom obyčajná turistka.

29.06.2018 00:00
debata
Speváčka Katy Perry počas svojej krátkej... Foto: Profimedia
Speváčka Katy Perry počas svojej krátkej dovolenky na Ibize. Speváčka Katy Perry počas svojej krátkej dovolenky na Ibize.

Ak ste ešte nespoznali, o kom je reč pri pohľade na dámu v pruhovaných bikinách s výraznou vystuženou podprsenkou, akú zvyknú nosiť skôr staršie ročníky žien – vedzte, že je to americká speváčka Katy Perry.

Tá si odskočila z aktuálne prebiehajúceho turné Witness Tour 2018 na ostrov Ibiza. Spoločnosť jej robila skupina priateľov aj spolupracovníkov, ktorí ju na šnúre sprevádzajú.

Paparazzovia hviezdu vypátrali a zvečnili na viacerých momentkách z kamenistej pláže. Po jej boku chýbal priateľ Orlando Bloom. Dôvodom sú však povinnosti, ktoré ho pripútali na britských ostrovoch. Bloom tam len pred pár dňami odpremiéroval divadelný titul Zabijak Joe.

Na premiére, ktorá sa konala 16. júna, ho bola osobne podporiť aj Katy Perry. Dvojicu neskôr zachytili paparazzovia na ceste do reštaurácie Chiltern Firehouse, kde si spoločne dali večeru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #plavky #Ibiza #vzhľad #krásky v bikinách

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...