Wau! Markízacka moderátorka vystavila zadoček na pláži... To je forma!

Nie je to tak dávno, čo sa moderátorka Miriam Kalisová rozišla so svojím partnerom Dušanom Pašekom ml. Ale smútok či depresia jej, zdá sa, nehrozí. Aspoň podľa fotografií.

02.07.2018 13:32
debata (11)

Tvár televízie Markíza si momentálne s úsmevom užíva slnečné počasie v tureckom letovisku. A o pár momentiek sa podelila aj na svojom konte na Instagrame, kde ju sleduje bezmála 38-tisíc ľudí.

Tridsaťdvaročná moderátorka zverejnila niekoľko záberov v plavkách a podobne ako jej zahraničné kolegyne si vyslúžila pozornosť aj pochvaly od mnohých sledovateľov. Niet sa však ani čo diviť.

Kalisovej krivky sú priam ukážkové. Vždy patrila medzi štíhle dámy, ale fotografie ukazujú, že je tiež ženou, ktorá sa nebojí pre svoje telo čo-to urobiť vo fitku alebo pri pravidelnom cvičení. To ju kedysi spájalo aj s ex-manželom Martinom Šmahelom, s ktorým majú dcérku Miu.

Momentálne je plavovláska bez partnera a sústreďuje svoju pozornosť na ženský rodinný klan – dcéru aj mamu, s ktorými odcestovala do Turecka. Vy si môžete pozrieť aspoň jej sexi momentky.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #dovolenka #fotografie #bikiny #Turecko #sexi #Miriam Kalisová

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...