Nohavičky vysoko, prsia vystužené... krásna Culpo vyzerá fakt sexi

Rok bola držiteľkou titulu najkrajšej ženy sveta a dokázala presadiť aj ako úspešná modelka. Pohľad na Oliviu Culpo je takmer vždy potešením pre oko.

10.07.2018 00:00
debata
Bývalá Miss Universe a modelka Olivia Culpo v... Foto: Profimedia
Olivia Culpo Bývalá Miss Universe a modelka Olivia Culpo v Palm Springs, kde pózovala v sexi plavkách.

Podobné platí aj o obrázkoch, ktoré zhotovili potajme paparazzovia v Palm Springs. Dlhonohú brunetku zachytili pri fotení v bikinách, ktoré bolo určené pre nezistenú značku či magazín.

Je však asi jedno, pre koho Culpo fotila, stačí sa zahľadieť na jej pôvaby v dvojdielnych bikinách, ktoré nechali vyniknúť jej príťažlivé vnady.

Modelka navyše pri pár pózach poriadne provokovala, keď si miniatúrne nohavičky vytiahla prstami ešte vyššie a nechala tak ešte viac vyniknúť dlhé a priam ukážkové nohy.

Iba nedávno sa objavili dohady o tom, že od svojho víťazstva v súťaži Miss Universe, kde získala celosvetovú korunku v roku 2010, sa výraznejšie zmenila. Majú byť za tým aj estetické vylepšenia. Nech už je to však, ako chce, jedno je isté – Culpo vyzerá naozaj príťažlivo aj vďaka šikovnému výberu spolupracovníkov a ľudí, ktorí ju z teritória Miss posunuli smerom do módneho priemyslu a šoubiznisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #sexi #modelka #pózovanie #Olivia Culpo

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...