Zamilovaná Swift na pláži v bikinách: Užíva si voľno aj milenca!

Všetky jej doterajšie vzťahy sa skončili krachom. Mnohé z nich pretavila aj do piesní. Snáď konečne napíše aj niečo poriadne zamilované. Presne tak totiž Taylor Swift vyzerá.

11.07.2018 11:40
debata
Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Joe Alwyn... Foto: Profimedia
Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Joe Alwyn na ostrove Turks and Caicos. Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Joe Alwyn na ostrove Turks and Caicos.

Známu americkú hviezdu zachytili paparazzovia na ostrove Turks & Caicos, kde si už niekoľko dní užíva voľno so svojím priateľom Joeom Alwynom. Dvojica sa prechádzala po pláži a paparazzovia, ktorí sa na miesto dostali, zachytili ich vyšportované figúry.

Swift s Alwynom v rezorte strávila už oslavy Dňa nezávislosti, ktoré pripadajú na 4. júla – a to aj napriek tomu, že v minulých rokoch zvykla v tomto termíne organizovať veľkolepé párty so skupinou svojich celebritných priateľov. Tentoraz však vyhral partner a 28-ročná speváčka odletela na exotický ostrov.

S Alwynom, ktorý je od speváčky mladší o jeden rok, sa Swift stretáva od začiatku roka 2017. Niekoľko mesiacov držala dvojica vzťah v tajnosti a správy o ich láske sa potvrdili v máji 2017. Napriek tomu, že už sú spolu tento čas, ich spoločné zábery sú skôr unikátne. Starostlivo si strážia súkromie a snažia sa nedávať bulváru príležitosť zachytiť ich spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Taylor Swift #exotika #Joe Alwyn

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...