Najznámejšia potetovaná lesbička na pláži: Fíha, v bikinách má famózne krivky!

Začínala ako modelka a dídžejka, ale po účinkovaní v seriáli Orange is the new black sa z nej stal aj nový filmový objav. Ruby Rose pritiahla k sebe početnú pozornosť verejnosti.

12.07.2018 00:00
debata (9)
Herečka a modelka Ruby Rose predviedla svoje... Foto: Profimedia
Herečka a modelka Ruby Rose predviedla svoje krivky na pláži v Malibu. Herečka a modelka Ruby Rose predviedla svoje krivky na pláži v Malibu.

Austrálska rodáčka, ktorá ako 12-ročná už jasne vyhlásila, že má radšej dievčatá ako chlapcov, sa v týchto dňoch objavila na pláži v Malibu. Ako inak, v plážovej garderóbe.

Brunetka s výraznými tetovaniami na tele, ktoré odhalila v pár reklamách, ale napríklad aj filme xXx: Návrat Xandera Cagea, si obliekla dvojdielne zelené bikiny. Viac než tie však určite okolitých návštevníkov zaujímali jej hviezdne krivky. A treba uznať, že Rose sa udržiava vo forme.

Niekdajšia účastníčka reality-šou Austrália hľadá topmodelku, predviedla pevné bruško, ramená aj stehná. Štíhle tvary, ale zároveň pôvabne tvarované proporcie – k Roseovej bola príroda naozaj láskavá a o zvyšok sa stará herečka a modelka sama.

Modelka a herečka Ruby Rose odhalila chrbát... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a herečka Ruby Rose odhalila chrbát plný tetovaní. Modelka a herečka Ruby Rose odhalila chrbát plný tetovaní.

Dôvodom je nepochybne aj fakt, že sa po úspechu seriálu Orange is the new black presadila aj na filmovom plátne a najmä v akčnom žánri. Koncom leta by mal mať premiéru film The Meg, v ktorom si zahrala po boku Jasona Stathama či Li Bingbingovej. Budúci rok sa Rose objaví v treťom filme zo série John Wick.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #film #pláž #bikiny #krivky #akčný žáner #Ruby Rose #lesbička

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...