Aj ona je bežná žena! Topmodelka ukázala bruško po pôrode a toto odkazuje

Presne 19. júna porodila svoje druhé dieťa. O dva týždne na to sa topmodelka Candice Swanepoel objavila na pláži, čo nezostalo bez pozornosti paparazzov.

12.07.2018 11:15
debata (1)
Modelka Candice Swanepoel na zábere po pôrode... Foto: Profimedia
Candice Swanepoel Modelka Candice Swanepoel na zábere po pôrode druhého syna z brazílskej pláže.

Juhoafrická rodáčka, ktorá je jednou z tvárí značky Victoria's Secret si obliekla dvojdielne bikiny a predviedla v nich postavu dvojnásobnej mamy a ženy, ktorá naozaj len pár dní dozadu porodila. Samozrejme, nechýba na nich ani popôrodné bruško, ktoré majú ženy ešte niekoľko týždňov od príchodu bábätka na svet ochabnuté a vyduté smerom von.

Je skvelá správa, že ani supermodelka ako blondínka Swanepoel sa nebojí ukázať svetu aj takúto podobu. Oveľa menej pozitívne je, že sa nájdu stále zástupy internetových užívateľov, ktorí sú schopní ju za postavu kritizovať alebo jej posielať negatívne komentáre.

Samotná modelka však má na to jasný názor a zdieľala ho práve na sociálnej sieti. Zo série záberov, z ktorej pochádza aj fotografia vyššie, vybrala dve a napísala k nim svoj komentár.

„Toto som ja niekoľko dní po pôrode môjho druhého syna. Ak máte k tomu povedať niečo negatívne, zamyslite sa nad sebou,“ odkázala. „Spoločnosť dokáže byť veľmi krutá a štandardy krásy sú pre dnešné ženy často nesplniteľné. Nehanbím sa ukázať moje popôrodné bruško, vlastne ho ukazujem hrdo. Deväť mesiacov som v ňom nosila môjho syna a myslím si, že si zaslúžim mať trochu brucho,“ pokračovala ešte modelka.

Na prehliadke nechýbala ani topmodelka Candice... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Na prehliadke nechýbala ani topmodelka Candice Swanepoel. Na prehliadke nechýbala ani topmodelka Candice Swanepoel.

Opýtala sa tiež používateľov, či práve pre jej povolanie má byť ženou s dokonalou postavou za každú cenu. „Aj my sme normálne ženy. Tak mi prosím doprajte užiť si trochu slniečka a pláže v pokoji,“ napísala k záberom, ktoré vznikli v Brazílii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #bruško #Candice Swanepoel

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...