Len pár šnúrok na fakt dokonalom tele! Brazílska gazela mieri pod čepiec!

Spoločne s pár krajankami sa radí brazílska modelka Izabel Goulart medzi najžiadanejšie modelky sveta. A nielen to. Často skončí aj v zozname tých najsexi.

13.07.2018 00:00
debata
Modelka Isabel Goulart predvádzala svoje krivky... Foto: Profimedia
Modelka Isabel Goulart predvádzala svoje krivky na ostrove Mykonos. Modelka Isabel Goulart predvádzala svoje krivky na ostrove Mykonos.

Niet sa veľmi čo diviť – stačí sa pozrieť na zábery, ktoré vznikli pred pár dňami na Mykonose. Tridsaťtriročná topmodelka si tu užíva, rovnako ako mnoho ďalších celebrít, atmosféru slnečného a luxusného ostrova. A popri tom predvádza aj svoje príťažlivé telo, vďaka ktorému už roky pôsobí ako jedna z kľúčových modeliek značky Victoria's Secret.

Ak by však mal niekto záujem túto slečnu zbaliť, pravdepodobne bude musieť podobný nápad nechať plávať. Goulart je už totiž pár rokov šťastne zadaná a iba pár dní aj čerstvo zasnúbená.

Modelka Izabel Goulart na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Izabel Goulart prišla v kratučkých minišatách. Modelka Izabel Goulart na archívnom zábere.

„Čoskoro bude zo mňa pani Trappová,“ napísala na Instagrame pred pár dňami, keď fanúšikom ukázala zásnubný prsteň s veľkým diamantom. Dostala ho od priateľa Kevina Trappa, s ktorým tvoria pár od roku 2015.

Aj na Mykonose trávili čas spolu, pričom na ďalších paparazzovských záberoch vidieť, že sa priam nedokázali od seba odtrhnúť a neustále si vymieňali nežnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #zásnuby #bikiny #Izabel Goulart #Mykonos

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....